top of page
OFF-ROAD FESTIVAL
220515 Logo Roadtripme 2.png
LOON OP ZAND - TILBURG NEDERLAND 
IMG_20231216_094131.jpg

Bereid je voor op een onvergetelijk weekend vol actie, avontuur en plezier op het spectaculairste offroad terrein van de Benelux! Op het prachtige terrein van Loon op Zand in Tilburg organiseren we een uniek event speciaal voor 4x4 liefhebbers. 

Wat kun je verwachten?


Vrij rondrijden
Tijdens het event heb je de vrijheid om door bossen en over imposante zandheuvels te navigeren. Of je nu een doorgewinterde offroad veteraan bent of voor de eerste keer de modder trotseert, er is voor ieder wat wils!

 

Workshops en demonstraties

Leer van de besten in het vak! We hebben heel wat standhouders die leuke workshops geven, waarin ze hun kennis en ervaring delen over alles wat met 4x4 en outdoor te maken heeft. Of je nu tips zoekt voor materiaal of je rijtechnieken wilt verbeteren of gewoon leuke zaken voor tijdens het kamperen. Onze workshops bieden het allemaal.
 

Heerlijke eten en drinken, voor het hele gezin

Geniet van een gezellige dag met vrienden of familie! We voorzien een leuke foodtruck en een verfrissend drankje bij onze gezellige drankstand! We voorzien kinderanimatie en de Sint komt misschien wel langs... 

Overnachten en avondactiviteiten
Wil je het hele weekend blijven? Geen probleem! Kom op vrijdag al aan en blijf overnachten tot zondag. Iedere avond organiseren we een gezellig kampvuur en BBQ. Dit is dé perfecte gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, nieuwe vrienden te maken en de dag af te sluiten onder de sterrenhemel, op een wit zandstrand.

 

Flexibele deelname
Of je nu het hele weekend wilt blijven of alleen op zaterdag of zondag kunt komen, de keuze is aan jou. We bieden flexibele opties zodat iedereen kan deelnemen aan dit geweldige evenement.

MELD JE NU AAN!

Mis deze kans niet om deel te nemen aan het ultieme 4x4 festival. Schrijf je vandaag nog in en bereid je voor op een weekend vol actie, plezier en onvergetelijke herinneringen in Loon op Zand!

Datum: 6-7-8 december 2024

Locatie: Experience Island - Baan achter de Plakken 1, 5175 NP Loon op Zand, Nederland

Klik hier om je in te schrijven en verzeker jezelf van een plekje op dit exclusieve evenement. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op het spectaculairste offroad terrein van de Benelux!

Download hier de folder.

PROGRAMMA

DAG 1

 • aankomst vanaf 18u

 • kampvuur en bbq

IMG_20231216_113428.jpg

DAG 2

 • 8u aankomst

 • 9u briefing en ontvangst incl. koffie en gebak

 • 10u start vrij rijden en/ of workshops

 • 18u einde rijden en vertrek daginschrijving

 • Kampvuur, live optreden en bbq

ER ZAL KINDERANIMATIE VOORZIEN ZIJN, 

 EEN FOODTRUCK EN DRANK.

EN DE SINT KOMT!

DAG 3

 • 8u aankomst

 • 9u briefing en ontvangst incl. koffie en gebak

 • 10u start vrij rijden en/ of workshops

 • 16u einde en vertrek domein

IMG_3611.JPG
ONZE PARTNERS
OFF-ROAD PARTNERSHIP
9.png
10.png
ADVENTURE PAKKET
2.png
5.png
7.png
8.png
OFFROAD PAKKET
11.png
6.png
1.png
4.png
bottom of page